Ако имате нужда от Пътна помощ на АМ Тракия препоръчваме Ви да запишете нашите координати в случай че се наложи колата ви да бъде репатрирана до нейното място на домуване.

Пътна помощ Пловдив ви предлага множество услуги от които бихте се възползвали ако имате нужда от транспорт на АМ Тракия. Нашата фирма Ви дава възможност да се възползвате от тях на напълно конкурентни цени.

Времето Ви на престой на АМ Тракия трябва да бъде сведен до минимум, поради опасност от вторични инциденти, затова при нужда от пътна помощ,можете да позвъните на нашият денонощен телефон:

0899 10 65 01

За да можем да се отзовем бързо на вашето повикване за Пътна помощ на АМ Тракия е необходимо да дадете необходимата информация:

  • Марка,модел и регистрационен номер на автомобила

  • Лична контактна информация

  • И не на последно място до къде трябва да отиде автомобила

  • Техническо състояние на автомобила(аварирало или катастрофирало)

 

Ако имате нужда от пътна помощ за град Пловдив и региона се обурнете към Лицензирана фирма каквито сме Ние.

В противен случай можете да бъдете измамени от некоректни лица предлагащи ви тази услуга.

Ние разполагаме с Разрешително от АПИ - 0267/21.01.2011.

За извършването на услугата специализирана Пътна помощ се изисква качествено и отговорно обслужване.

За целта служителите ни са обучени да предоставят качествена услуга на всеки един наш клиент.

Всеки един клиент търсещ услугата "Пътна помощ" се стреми да открие качествено и професионално обслужване и приемлива цена.

Зад тези критерии можете да откриете Пътна помощ Пловдив на следния телефон:

0899 10 65 01

Ако имате нужда от Помощ на пътя свържете се с нас на телефон:

0899 10 65 01

Повечето от пътуващите по АМ Тракия използват този първокласен път на Република България за придвижване било по работа или почивка. АМ Тракия е силно натоварено трасе при движението по което вашият автомобил е възможно да излезе извън строя в най-неочаквания момент. Можете да разчитате на нашият екип за пътна помощ, който ще ви помогне възможно най-бързо да решите проблема и да се изтеглите от пътя.

Препоръки при авария на пътното платно 

Всяко едно аварийно спиране на АМ Тракия,може да ви коства живота. Затова нашият съвет към вас е когато изпаднете в критична ситуация като спукана гума,повреда по автомобила,свършило гориво и т.н.,да се изтеглите възможно най-бързо от автомобила и да стоите настрани от него докато се свържете и пристигне пътна помощ. Необходимо е само да ни позвъните на: 0899 10 65 01 и ние ще се отзовем за максимално кратко време до вас. Ние от Пътна помощ Пловдив предлагаме различни видове услуги за транспортиране или отстраняване на проблема по вашият автомобил.

Цени и услуги

В зависимост от това каква дейност ще извършваме се определя и стойността на услугата. Пътната помощ която фирмата ни предлага на закъсалите на АМ Тракия МПС-та е на напълно достъпни и приемливи цени. Нашите сътрудници ще приемат и обработят вашето обаждане. Целта ни е да реагираме бързо и адекватно и да се справим с възникналата критична ситуация в която сте изпаднали. Ако вашият автомобил е аварирал/излязъл извън пътното платно, то тогава ще бъде необходимо да прибегнем до помоща на професионална техника с която сме оборудвани за да можем безпроблемно да го извадим на пътя. Ние имаме за задача да го предпазим от допълнителни щети при този вид операции.

Пътна помощ Пловдив разполага с необходимите средства,техники и хора за професионалното обслужване на нашите клиенти.

Пътна Помощ Пловдив ви призовава-шофирайте внимателно и винаги поставяйте предпазните колани !!!

за връзка с пътна помощ Пловдив